Turkiet dag 4

Fjärde dagen i Turkiet var det väldigt varmt och soligt på förmiddagen, men senare blev det molnigt och ganska tråkigt väder. Vi gick iallafall till en marknad som är varje tisdag i den staden vi bodde i. Det är en liten mindre stad som heter Kemer. Jätte mysigt ställe! På marknaden var det iallafall jätte varmt. Kändes som en bastu, men lyckades hitta lite grejer iallafall. Köpte bland annat en tjocktröja, en parfym och lite presenter till några av mina vänner. Kan dock inte skriva ut vad det är eftersom alla inte har fått presenten än och dom kanske läser det här. 
Efter marknaden gick vi runt lite i staden bland butikerna sen gick vi till hotellet och åt. Sen låg vi på solstolarna vid poolen och sov resten av dagen. Det var lite långtråkigt då de var monligt men ändå väldigt skönt!
Eftersom det fanns ett spa på vårat hotell så passad vi på att göra Hamam. Det är en turkisk massage/tvätt. Först peelar dom hela kroppen, sen häller dom något slags lödder över en och masserar hela kroppen. Efter det sköljer dom av en allt lödder med kallt och varmt vatten. Det var super skönt och man blev alldeles len efter åt!
Senare på kvällen åt vi och sen gick jag och Alex på stan igen. Efter det hände det inte mycket mer. 
Blev inte så många bilder den dagen eftersom det var svårt att ta med sig kameran på marknaden o.s.v.
 
 

Kommentarer:

1 Alexandra:

skriven

Hej! Fin blogg du har :)

Svar: Hej, tack så jätte mycket :)
lovisalilja.blogg.se

Kommentera här: